Kini... Bebas Dari Hutang Bukan Lagi Mustahil!

Adakah Anda Ingin Merasai Nikmat Kehidupan Yang Bebas Dari Hutang-Piutang?


Salam,

Pada mulanya memang saya rasa agak mustahil!

Maklumlah, dulu saya pernah "re-structure" hutang saya tapi tak berapa berkesan. Maksud saya, apabila sudah ada lebihan tunai di tangan disebabkan oleh bayaran hutang yang telah berkurangan, saya tidak membelanjakan duit tersebut ke tempat yang sepatutnya. Daripada menambah simpanan atau asset, saya mula menambah hutang pula! Saya memang rasakan bahawa saya perlu pelan dan panduan yang betul untuk menghapuskan hutang saya dengan lebih efektif.

Tetapi apabila saya mula membaca testimoni daripada mereka yang telah membaca ebook ini di laman web tersebut, saya yakin yang ebook ini merupakan salah satu ebook yang MESTI saya miliki.

Dan saya telahpun membelinya! Pakej lengkap dengan "tools" yang amat berguna. Berbaloi-baloi !!!

Dan saya sekarang ini dalam perjalanan menuju ke arah kedudukan kewangan yang lebih baik. Syukur ...

Ya, saudara Khairulnahar a.k.a Thinkerich baru sahaja menerbitkan sebuah ebook hebat yang bertajuk "Panduan Bebas Hutang".

Dan beliau membongkar rahsia penghapusan hutang langkah demi langkah yang dibincangkan secara mudah dan teratur di dalam panduan berbahasa Malaysia.

"Usaha menambah pendapatan semata-mata mungkin tidak mampu menyelesaikan masalah hutang jika sekiranya kita tidak tahu strategi dan panduan sebenar untuk menghapuskan hutang piutang yang kita miliki. Ini kerana ramai di luar sana yang akhirnya mendapati hutang mereka bertambah besar apabila pendapatan dan wang mereka mulai bertambah" - kata Khairulnahar.

Ini cuma salah satu rahsia yang Khairulnahar cuba bongkarkan. Ada beberapa lagi rahsia pergurusan hutang yang dibincangkan di dalam ebook padat "Panduan Bebas Hutang" ini.

Di antaranya...

1. Bagaimana langkah menyenaraikan kesemua jenis hutang anda dapat membantu memudahkan tugas anda untuk menghapuskan hutang.

2. Bagaimana untuk membuat analisa ke atas hutang yang kita miliki. Ketahui dan kenalpasti bagaimana untuk membuat pengiraan faedah yang berkesan untuk membantu anda memilih bentuk dan kadar faedah pinjaman yang benar-benar mengutungkan anda.

3. Yang mana perlu dibayar terlebih dahulu? Hutang faedah tinggi atau yang lebih kecil. Mana yang lebih menjimatkan dan menguntungkan anda?

...dan banyak lagi rahsia yang dibongkar.


Jika anda betul-betul nekad dan serius untuk membuat perubahan dalam kedudukan kewangan anda dan keluarga anda, dapatkan panduan ini sekarang sebelum masalah hutang anda menjadi bertambah parah.

Jangan lepaskan peluang ini.

Pesan sekarang! Klik di
SINI.


Ikhlas,
Mior Hasafi

p/s: Berikut ialah antara ulasan Perunding Kewangan Bertauliah mengenai ebook "Panduan Bebas Hutang":

"Beli ebook ini dan praktikkan ilmu dalamnya sebelum wang titik peluh anda ditelan syarikat kewangan, syarikat kad kredit dan pihak bank"- Sunthara Segar, CFP,RFP